.::life has begin::.

rempitan

Posted on: December 3, 2008

sedap betul suara dato’ siti..masuk ni dah berkali kali dengar dia nyanyi lagu fantasi bulan madu ni kat youtube..siries sedap..wonder why ada gak orang yang tak suke suara dia..nasiblah kan, pandangan masing2..kurniaan Allah kan beri pada dia..muga tak salah guna..huhu~

balik tadi singgah jusco wangsa maju,rasa macam nak window soping saje tapi terbeli juga untuk mr.moto2 kemeja dan jugak utk diri sendiri..suke je kaler purple tu..sebelum beli kena tanya dulu..yelah,mane la tau kot2 dia tak pakek kemeja kaler puple kan..but knowing him..dia belasah je..i likeee..hah,sape suruh jusco wat sales time saya window soping saje?hahaha..alasan ye alasan..satu perkara yang pelu tau pasal saya ialah..saya tak naik motor dengan org lelaki yang bukan mahram saya..fuh!!ayat..tidak bukan begitu..saya memang x selesa..tapi hr ni mr.moto2 telah memecahkan rekod itu..dengan cara yang sgt jahat ok..he’s evil..in a cute way of cos..huhu~saya mmg dah plan la nak blk naik cab sendiri,since kitorg pon dtg asing2 so blk asing2 la sbb dia bawak motor..tapi telah dihalang dengan jayanya oleh dia..siap buat muke seposen ni..penat saya bawak 2 helmet tau awak..nak je saya balas..saya tak suruh pun!!tapi..kesian wei,tak sampai ati..jadi saya ikut kan jugak..lucky saya pakek seluar gi keje arini..takdelah nampak buruk sgt kan?yang kelakanya bile sampai kawasan umah tu nampak mr.daddy kt gerai makan..nasib baik sempat sampai sebelum die..kalo tak, mahunye kena bebel 2 hari 3 malam..hmm,kena bagi warning ni kat mr.moto2..pasnih xmo naik moto dah..takek!!dah nikah nanti boleh.. *gatal eh*?..

huarghhh…ngantok dah..nite2..

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

When is my wedding
Wedding Ticker from WhenIsMyWedding.com

.::MNR Wedding Photography::.

%d bloggers like this: