.::life has begin::.

sepetang bersama encik moto²

Posted on: December 3, 2008

salam..

ini second entry utk blog ni..cita² menggunung kunun nak update blog tiap² hari tapi xda masa..ke mana masa itu pergi?huhuhu..sungguh tak keruan..btw, went to kllc yesterday..tujuan utama memang nak tengok cincin akan tetapi encik moto² telah singgah dahulu di toys’r’us..agak bengong sikit masa tu cos dah lama x gi klcc..boleh xtau pulak toys’r’us tu kat mane..sampai² kt situ encik moto² sudah berlari² sambil menunjuk kepada saya sesuatu..apekah?

ferrari_dreamway

saya : nak buat ape bende ni?tunang pun blom ok yangg..

moto²: xpelah..sementara nak tunggu dapat baby..saya gune la dulu..bole la yang..

saya : berlalu dari tempat kejadian..hahaha..malas layan

dan ianya tidak berakhir di situ ok..pastu die tunjuk pulak yang lain..

8247411630e3_a400

sabar je lah..dengan penuh sopan saya cakap pada die..

yangg..cube tengok harga dia..bukan ke lebih manis jika kita beli cincin dulu dgn duit itu?

dan di balas..

yelah..orang memain je la yang..

akhirnya berjaya jugak singgah tengok cinicin..mungkin tidak semahal cincin risik mawi kepada ekin..tapiiii..saya syukur..kerana yang membelikan saya itu adalah encik moto²..saya sangat bahagia..Alhamdulillah..semua yang saya pernah impikan berakhir dengan dia..semua yang saya pernah idamkan dia yang memenuhinya..saya sangat bertuah..Alhamdulillah..moga ia kekal begini..aminn..

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

When is my wedding
Wedding Ticker from WhenIsMyWedding.com

.::MNR Wedding Photography::.

%d bloggers like this: