.::life has begin::.

theme

Posted on: December 4, 2008

salam..

saya pening.ramai dah mula tanya² tema apa masa majlis kawen nnt.ada yang dah nak beli kain bagai.hehehe.ramai betul org yang teruja.saya ingatkan cuma saya dan mr.moto² je yg tak sabar².rupenye cousins, kawan² n family pon sama tak sabar.siries saya belum pikirkan lagi pasal tema ni.penting ke?memang la penting kan..takkan nak main belasah je pakek kaler ape.saya nak kaler pink and biru..sgt sweet kan begitu?tapi mummy dearest cakap kaler tu dah out dated.ye ke?ada je org yang buat theme colour tu.huhuhuk~tak puas hati btol.kalo ikutkan belum tunang lagi ni tapi dah berapa kali tukar theme ni.bila belek² majalh pengantin ramai yang buat putih as their wedd theme colour.memang nampak sgt suci.tapi saya rasa kalau saya pakai putih nampak dobot la! hahaha..mungkin saya akan tetap dengan pendirian saya iaitu PINKBIRU ..nampak sgt sweet..tapi mesti tukar lagi ni..hukhuk..bencii..

ouh,cincin risik dan tunang yang saya sudah serahkan kepada motherinlaw to be saya telah menjadi bahan tatapan di rumah keluarga mereka.saya harap tiada yang komen tak best dr mereka.mungkin agak mahal utk sebuah cincin pertunangan dan risik…tapi kate mr.moto² itu ajelah cincin yang saya akan pekek sampai tua..jadi kenelah beli yang tahan sikit.kalau nak yang tahan dan tebal maka mahal lah sikit kan?huhuhu~tapi Alhamdulillah mereka kata ok dan sgt cantek..mungkin akan direvealkan dalam ni setelah majlis semi-BIG day selamat berlansung..

updates on risik and tunang

cincin risik and tunang : both done

baju : pakek baju mase jd pengapit my best friend..(jimat belanje beb~)

tudung : sabtu ni nak gi beli kt ARIANNI..

hantaran : selamat diserahkan tugas² ni kpd mummy dearest..hahaha

catering : tunggu pas risik baru leh bajet..family mr.moto² sgt ramai..hehehe

pelamin mini : chanteqmolek creative team

make- up : sudah book kak zila..

ape lagi?tu je kot buat mase ni..adehhh…takek nye saye..mudah mudahan selamat semuanya..Insya’Allah..amin..

enuff membebel..lapo nak makan..chiow..

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

When is my wedding
Wedding Ticker from WhenIsMyWedding.com

.::MNR Wedding Photography::.

%d bloggers like this: