.::life has begin::.

senang dalam hati…

Posted on: December 10, 2008

salam..

salam Aidiladha buat semua..mudah mudahan pengorbanan Nabi Allah Ibrahim dan Ismail jadi iktibar pada diri..Alhamdulillah, raya haji disambut serba sederhana..yang pasti berita gembira yang dibawa oleh my sis disambut penuh kesyukuran..lama kami sekeluarga nanti-nantikan detik ni..Alhamdulillah,she’s pregnant..hopefully Allah sentiasa pelihara my sis n her boo boo baby..kuchi-kuchi..aunty dah xsabar² dah ni..(aku yg over kan)

updates on tunang ..hmm, last saturday went to do some shopping with mummy dearest n my sis..mereka ini sgt byk idea..my tunang n wedding will be their 1st attempt utk jadi wedding planner..sy redha saje..idea utk pelamin adalah lebih kurang begini..

23

pelamin tunang

idea di ambil dari majalah ratu sehari..kami akan menggunakan backdrop ala² wallpaper yang telah di beli di KAMDAR..its black..wuhuuu…i like black,mummy dearest pun dari aritu nk black theme for my tunang..tapi saya xmo..kelakarla..sbb tu amek bacdrop je kaler black..instead of ottoman we’ll be using kerusi mummy dearest yg akan nampak cantek jika di cat putih semula..hehehe…bajet beb..bajet!!dan juraian kristal bergantungan yang amat mudah didapati di SSF akan meng’vogue’kan lagi pelamin ini..kami juga mungkin xletak platform..takpelah, nak buat pun kt umah nenek je..so simple je la..then dipercantikkan lagi dengan bunga-bungaan segar oleh my sis..mari sama² kita nantikan hasilnya..
till then..please send some du’a for me..Insya’Allah semuanya berjalan lancar..much lurvee…
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

When is my wedding
Wedding Ticker from WhenIsMyWedding.com

.::MNR Wedding Photography::.

%d bloggers like this: