.::life has begin::.

counting days

Posted on: February 5, 2009

salam..

holla..its been awhile since sy memblogging kan?..dah lama benor rasanye tak update blog ni..byk sbb tak dapat update nak blog..busy dengan kerja, study lagi n preparation for wedding..tp yg plg pentingnye sbb my opis dah memantau blog² ni..mcm tak best la nk update blog dari opis kan..nak update kt umah kang ada je yg sebok nak tengok..di mana privasi itu?huhuhu…

Alhamdulillah, my engagement berlangsung dengan baik..(oh!tipu di situ)..yelah yelah..baik setelah melalui beberapa masalah..takpalah..biar sy simpan saja masalah itu..sumhow,semuanya pun dah berlalu..and im now sumone’s fiance..soon to be his wife..oho. bila tgk weddingticker kt sebelah ni rasa panik pulak..4 months?only?lets see apa yag dah setel setakat hari ini..

pelamin + baju sanding : done

catering  : masih tercari cari

photog + videog (ade ke ayat ni..bantai!!) : done

favors + bunga telor : separuh jalan

dewan : done

baju nikah : belum tempah..ngeeee

hmmm tu jelah kot setakat ni..setakat yg sy ingat sebenarnye..sekarang ni tengah duk tanya² org..cemana nak amek borang daftar nikah semua tuh..Alhamdulillah mummy dearest tolong settle kan yg itu semua..so, tok kadi n masjid sudah di book..wuhuu..

oh!oh!am very excited n takut juge..next week..on valentine’s day..kami ada sesi fotografi..bersama a few well known wedd photographer..tidak, bukan utk shoot pre-wedd kami..tapi sbagai model yg tak berapa nak model utk bengkel fotografi mereka..hahaha..bayangkanlah,i’ve no experince in modelling at all..masa tunang itu hari pun dah gigil depan kamera..ini kan pulak depan pro n ramai²..memang tak bole nak imagine langsung..hope for the best..harap² abang² itu tidak menyesal dgn memanggil kami sebagai model mereka..walaupun free tetap kena bagi yang terBAIK punyerrr…

oh!utk lebih syok sendiri sy post kan gambar pelamin tunang sy tempoh hari..100% dekorasi oleh mummy n my sis..puas hati juge..i gave them 9.2 out of 10…hehehe..

comel tak..*wink*

comel tak..*wink*

 

till then..will update more on the preparation later..

p/s : lapo sbb puasa ganti hari ni..kang pas kawen dah susah nak ganti..bkn sy ckp aaa…org yg ckp..

Advertisements

2 Responses to "counting days"

ur pelamin is soooooo sweeeeeet! diy ke? mcm x caye je. sgt simple and sweet. owh! btw .. i nk link ur blog to mine. can eh? 😉

tq aesha..ye,buat sdiri..tp my mum n sis yg byk buat..i bg idea je..even the flower bouquet pon diy..mmg byk bole save u..oh, bole je dear..i’ll link urs too okie..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

When is my wedding
Wedding Ticker from WhenIsMyWedding.com

.::MNR Wedding Photography::.

%d bloggers like this: