.::life has begin::.

menang adalah best!!

Posted on: February 6, 2009

salam..

sy dalam bilik abg sy..biaselah sbb bilik dia saje ade streamyx..bilik sy tidak ada itu semua. lagi pula bilik dia ada privasi sikit dan sy boleh berblog dengan hati yg girang..woot woot!!

semua orang suka menang kan?maksud sy..in argument ke..atau pertandingan2 yg biasa..main sukaneka pun org nak menang kan?sesetengah org nak menang sbb dia mmg rasa dia hebat..mmg kira dia lah yg paling layak dlm pertandingan tu. setengah org pulak nak menang sbb ganjaran. bagi sy masing2 ada sbb mereka sendiri..utk sy pulak,sy jarang mahukan kemenangan..betul ni..entahlah, mcm tak normal kan?mana ada org masuk apa2 pertandingan utk kalah?atau bertekak dgn org lain pastu tak nak menang the argument?sesungguhnya sy adalah begitu..berdasarkan pemerhatian sy terhadap diri sy sendiri la ni ek..sy rela memberi kemenangan itu kpd org lain yg sy rasa lebih hebat atau layak.tapi jika kemenangan itu akhirnya jatuh pd sy..Alhamdulillah, sy sgt bersyukur..in the end, semuanya telah ditetapkan?rezeki, qada’ dan qadar, jodoh, hidup & mati hanya DIA yang layak mengaturkan..sy rasa sgt hairan mengapa mr.moto2 sungguh2 nak menang pertanding an itu..yang hadiahnya ialah….MISTERI..hanya akan diumumkan semasa majlis itu shj nnt..rasa kelakar sgt bila dia kecik hati dgn sy hanya kerana sy kata “tak apalah, bagi lah dorang menang..” 🙂 dan itulah satu lagi perbezaan yang sy jumpa pd diri kami..semangat mahu menang!!

oh..btw, selepas beberapa tempat kami mencuba dan survey catering for the wedding..ayah finally agreed to amek the same caterer yg buat masa my sis wedding dulu..mmg tidak diragui kesedapannya..and they even gave us 10 tables f.o.c that were  not included in the package..tq pakcik!!tapi belum booking date lagi dgn dia..hopefully date itu masih kosong utk kami..

huarghhh..(buruk gile menguap..)..sampai di sini shj buat malam ini..sy kena siapkan assigment..hari ahad mahu hantar tapi sy baru siap taip 5 baris shj..*pengsan*

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

When is my wedding
Wedding Ticker from WhenIsMyWedding.com

.::MNR Wedding Photography::.

%d bloggers like this: