.::life has begin::.

the hanimun

Posted on: February 11, 2009

bila baca blog semua brides-to-be mesti ada tajuk ni kan? šŸ™‚ tak kira la besar atau kecil bajet hanimun impian idaman kita..mesti ada punye..dalam ke luar negeri..yg penting tujuan ber’hanimun’ itu..

saya dah dua hari duk browse MAS dan AIRASIA. sekarang ni diorang sibuk buat promosi..tapi airasia bagi saya mmg lah murah..sy check harga pakej flight + hotel to kota kinabalu for 2 pax..it costs u only RM900 for 3 days n 2 nigths..murah ke macam tu?affordable la kot..saya suka sabah..sebab dia sejuk..tak ramai orang,tak banyak kereta..plus dia ada Pulau Manukan..saya suka pulau..ngeeeee..lagi pula orang di sana cantikĀ²..hmmmm…indahnya..

will discuss with mr.motoĀ² pasal ni..selalunya bila ckp pasal hanimun mesti dia sebut yang dekatĀ² semenanjung je..sbb dia takut naik flight.. hehehe..sudahnya kang mesti gi Langkawi je ni..takpelah..lagipun apa tujuan hanimun kan?tak kira di mana pun asalkan dapat bersama-sama suami tersayang..

*sengih kerang*

Advertisements

2 Responses to "the hanimun"

owh. honeymoon kat mane pun tak ape.

yg penting, berdua. jgn pulak bwk satu family atau ikut rombongan tourist ke ape.

tak ‘feel’ kata orang. huuu

huhu~btol tu awk..sy slalu dpt nasihat membeĀ² psl tu.. šŸ™‚

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

When is my wedding
Wedding Ticker from WhenIsMyWedding.com

.::MNR Wedding Photography::.

%d bloggers like this: