.::life has begin::.

apa saya buat minggu lepas

Posted on: February 17, 2009

panjangnye tajuk entri..hehehe..tahun ni first time saya bersama-sama en.tunang di hari 14hb februari yang di sebut sebagai valentine’s day oleh sesetengah orang..it was fun..really fun indeed..dlm entri lepas (oh..sy tak tau cemane nak link kan entri yg lepas tu..ouh) sy ada bgtau kami ada photoshoot bersama beberapa org wedding photog yg sgt² sy kagumi..one of them is abg. adhadi..dia ada buat bengkel fotografi potret perkhawinan utk wedding photog..fortunately, kami dpt jd model utk sesi pre-wedd..wuhuu!!sy suke..

thanks to en.tunang sbb tanpa dia tak dapatlah sy berjumpa dgn nama² besar seperti en.peveyhack dan en.ahmad fairuz..hoho..mereka sgt sempoi rupenya dan juga tak kedekut ilmu..sehari suntuk jugaklah bersama mereka..penat tp sgt bermakna pengalaman itu..jadi sekarang sy dah ada gambar pre-wedding yg sy takkan mampu utk buat sendiri memandangkan kos utk pre-wedding juga sama mcm wedding..hehehe..Alhamdulillah..rezeki orang nk kawen agaknye..

here are some of ‘behind the scene’ pix..

*kt pokok kurus pun jadi*

*kt pokok kurus pun jadi*

*en.pevey in action*

*en.pevey in action*

 kredit utk tuan punya gambar..ye,sy dah lupa siapa..huhu~anyway,thanks to everyone yg terlibat dlm bengkel itu..especially abg.adhadi..time kaseh daun keladi, kalo ada panggillah kami lagi.. ;p

*suke smpai rasa nk lompat*

Advertisements

5 Responses to "apa saya buat minggu lepas"

wah. byk nye photographer. dah macam artis! hee

xeea..itulah psl..malu sy..hehe~

wardah…awk wat pre wed ye? bila nak update gmbr pre wed awk. sy suka tgk gmbr pre wed atau post wed nie. tq yeah visiting my blog.

thanks yeah 🙂

nurul : kami di offer jd model utk bengkel fotografi pre-wedd mereka.. 🙂 ..dpt buat pre-wedd free..hehe..will update bila dpt pics nnt..tq singgah blog sy eh..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

When is my wedding
Wedding Ticker from WhenIsMyWedding.com

.::MNR Wedding Photography::.

%d bloggers like this: