.::life has begin::.

run away pre-wedding KL town

Posted on: February 24, 2009

kaki sy krem sbb jln sgt jauh..mula² berkumpul kt KL Sentral lepas tu kami beramai-ramai naik putra LRT ke CM..scene pertama shoot kt escalator putra CM..teruja tgk kamera masing²..sian kt en.tunang sbb telan air liur jek tgk lens dorang..hahaha..kt situ je dah mkn setengah jam..scene kedua terus ke Petaling Street..kt sini dorang dah stat jadi tak berapa betul..hahaha..dan perjalanan kitorang habis kt KLCC..kami kira bertuah dpt tgk secara live wedding photog yg hebat² ni baring² atas jalan TAR..

mmg pengalaman plg gile seumur hidup sy..mesti sy akan igt kejadian ni semua sampai kitorang tua esok².. 🙂 thank u so much to all photog yg sgt² berdedikasi..en.pevey, en.ahmad fairus, amm, sireh, abg gunjai , azizilsedek dan lain² yg sy tak igt nama nye..sy akan kenang awk semua smpai bile²..thanks for the memorable moment..to en. ahmad fairus, thanks for offering us the job (err, ekceli en.tunang yg offer diri sendiri..) tanpa awk maka takdelah pre-wedding pixtures kami ini..sy mesti pilih!!

i highly recommend them for all brides to be yg nak buat pre-wedding..dorang mmg rawk!!
mr.ammwatan

mr.ammwatan

azizilsidek's

azizilsidek's

Advertisements

19 Responses to "run away pre-wedding KL town"

bestnyeeee!
dorang taknak carik model utk post wedding ke?

*hint hint*

hahaha.. hebat2 la photogapher ni.. berdedikasi betul.. huhuhuhu (masuk bakul pastu buang ke laut)..

xeea: hehe..tu kene tnya tokey² spt di atas..hehe..

en. amm: hah, ni die slh sorg photog yg hebat itu..cano leh jupe blog sy ni?hehehe..dedikasi tu yg smpai melepet semuanye..

hai wardah…nurul dah tgk keseluruhan gmbr wardah nie kat facebook abg rasdihi@peveyhack. mmg cantik2.

nurul tak faham laa wardah…wardah hire mereka wat pre wed atau mcm ner tu? sbg assigment atau apa?

nurul dah open kepada sapa blog nurul utk membaca nyer. smlm terpaksa private sbb ada org mcm nak sabotaj blog nurul. ari nie dah ok balik. thanks ye sudi membaca blog nurul. nurul juga suka membaca blog wardah :).

nurul..hehe..ekceli ni kire mcm outing diorang la..under ahmad fairus from myphotographer..kitorg offer diri sdiri utk jd model diorang..ape la nk main sabotaj2 blog org kn?ni kan blog kite..skati kite la nk tulis pe pun kan..

abis tu fie…tak yah byr laa ek? kira free laa. best nyer… dulu nurul nak wat pre wed kena hired. sbb nurul nie suka bergambar so nak tak nak byr gak laa nak wat pre wed tu.

nurul,
hehe..free..sbb kitorang dah bayar gune kudrat smpai krem² kaki berjalan..tp mmg fun sgt²..xpa, baya pun janji puas hati kn..esok² dah tua boleh tunjuk kt cucu²..glamer x nenek ms mude dl?.. 😀

fie…

betoi tu…gmbr2 tu leh tunjuk kat anak cucu cicit time kita tua nanti :). nurul pun setuju tu. nurul nie mmg suka benor bergambar.

smlm baru jumpa abg rashidi@pevey hack kat area masjid putrajaya amik album. ada gak borak pasal pre wed fie ari tu. nie pun tgh fikir2 nak wat post wed tp tak sure lg.

upload laaa gmbr pre wed byk2 fie 🙂

hye wardah..
jumpe lagi sorang bride to be ni..
what a lovely pre wedd pictures..

..selamat untuk semua yaa 🙂

oh lupe nak cakap.. saya pun mmg adore dgn ahmad fairus.. hihihi

hye faten..
thanx for droping by..selamat utk awk juge ye..awk pon adore ahmad fairus ye..buat lah pre-wedd ngan die..sgt fun..atau pun nama² spt di atas..hehee

tulah..mmg tgh survey2 dgn die lah ni.. btw, bile majlis awak?mesti excited kan?ihiihi

hah..baru perasan.. lagi bulan kan majlisnye??cepat2 tempah baju nikah wakk… klu sy mesti dah excited nak try baju.. huhuhu

faten dear..bln 6 majlisnye..Insya’Allah..oh sungguh excited tp takut pon ade.. 🙂 huhu,tu lah..nk tempah la bln ni..cite² nk tgu bdn kurus sket..hehe

ohh.. bulan 6.. takpe.. still sempat lagi.. ish faten yang lambat lagi ni pulak rase excited lebih.. ;p
owh nak diet ekk?alah takpe.. skang pun comey dah.. 🙂

laa.. i saw you guys masa tgh shoot di lorong seblah bangunan OCBC dkt ngan LRT Masjid Jamek.. what a small world 🙂

anyway, hv a great wedding 🙂 i love the bunga pahar ur mom did.

Smile,
Rubina Yunal

rubina..laa,mmg kecik kan..hehe..masa tu dah xpandang org keliling..segan sgt..
thanks rubina..wish me luck eh..

::i suka blog u..n nice pic..hope we will exchange our blog coz rite now i’m seeking for my wedding next year..::

thanx sya..boleh saje, mari!!oo next year..smpt lg survey² all the vendors..hati² memilih ok..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

When is my wedding
Wedding Ticker from WhenIsMyWedding.com

.::MNR Wedding Photography::.

%d bloggers like this: