.::life has begin::.

bunge pahar-sneak peek

Posted on: March 11, 2009

seminggu rasanye blog ni sunyi tanpa sebarang update yang bernas..huhu..sesuatu telah terjadi..penyakit MALAS sy dah sampai..kalo malas mcm tu lah..nak update psl kawen pun malas..unlike my friend yg sorang ni..sgt terujalah die buat persiapan perkahwinan..sanggup kansel tido masa lunch semata-mata nak gi chow kit survey paper bag utk door gift..teee heee..

anyho, mak dah siapkan sample bunge pahar..(tgk lah pemalasnye bride-to-be-ni..sume mak buat kan..) sbb nak bg MIL sy..since kami share majlis jd benda persiapan pun kami share..dlm erti kata lain semua kerja bahagi 2..family sy sikit, family mr.moto2 sikit..senang keje rasanye begitu..Alhamdulillah both my mother n MIL ada jari2 seni..jadi tak riso sgt bab2 hantaran sume ni..ngeh ngeh..nape ada 2 kaler?sbb mak nak kaler hitam putih tapi it will look dull atas pelamin putih hitam juge kan? jadi kami tambah pink utk naik seri.. 🙂 lagi pule..sy suke pink..sgt sweet2 gitu..

bungepahar

dgn itu..itu saje la buat mlm ini..diari AF mcm lebih menarik utk di tonton..hehehe..

Advertisements

12 Responses to "bunge pahar-sneak peek"

uwargh. chantek nya bunga pahar tu 😦 uhh jeles. apesallaaa tgn kite keras sgt aa 😛

fizz..tgn kite pon same..xde seni lansung..sib baik mak kite yg buat..ngeh ngeh..

bunga pahar ni utk bagi org merenjis kan?cantik sgt!

diah..ha’ah..bg org merenjis..cantek ke?tq..tq..credit to mak kite..hehe..

Cantik sgt! I saw smthg almost like this kat Nilai. This one auntie tgh buat, so i ask how much… RM 6.50 kot kalo x silap… I nak beli satu nak buat contoh, tp dia xkasi sbb itu tempahan seseorg… takut nanti x ckup…

qis..nape auntie tu x kasi beli?hehe..kedekut la..xpe,bole la tgk cth kt sini..ill uplod close up pic nnt ye..

fie..ckp pasal aku ke??

yang nak tido tapi cancel tu??;)

hehe..ha’ah aku ckp psl ko la tu..hehe..ko kn ckp “bile pk psl kawen je terus aku bersemangat”..hehehe

So sweet..really lurve ur bunga pahar. Kita samalah, kongsi majlis..hehe..

p.s: Sayang, tue bunga apa ye yang u pakai tue?

reena..thanks..credit to my mum.. 🙂 ..u share majlis juga ye?hehe..gud luck to u dear..hmm, not sure la apa nama dia..but my mum kata english topiari..

mao curik bunga pahar ni bleh??

anil..hehe..silakan..silakan..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

When is my wedding
Wedding Ticker from WhenIsMyWedding.com

.::MNR Wedding Photography::.

%d bloggers like this: