.::life has begin::.

tag:pening

Posted on: March 24, 2009

sekarang pening lagi..

kali ni sbb nak buat tag pula..memang senang sangat kalau beli yang dah siap terus tapi saya nak sesuatu yang saya usahakan sendiri..maksud saya hasil kerja tangan saya.walaupun bukanlah saya yang akan men’design’ tag tu nanti tapi saya pasti saya lah yang akan menggunting semua nya..itulah maksud saya..penat lelah pasti akan berbaloi..hmmm~

saya mahu design yang simple² shj..spt ladynoe punya tag ini..sweet kan?sekarang ada lagi 3 bulan saja tinggal..sempat ke nak buat?huhu..saya harap sempat lah..

kepada mr.moto², harap dapat design dgn segera ye..walaupun saya tau kamu sgt sibuk.. 🙂

 

Advertisements

4 Responses to "tag:pening"

hehe..sempat2…. saya ada 2 bulan lbh pon maseh x buat lgik… hik…

ye?baik!!mari bersama-sama bertungkus lumus ye anil..

3 bulan lg kan? masih ada masa…sy pun baru jer buat x print jer lg…benda2 ni better wat sendiri je..jimat 🙂 1pc A4 tu leh dpt
dlm -/+30pcs…buat jgn x buat hehee

ija..thanks..rasa semangat skit nk buat..hehe..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

When is my wedding
Wedding Ticker from WhenIsMyWedding.com

.::MNR Wedding Photography::.

%d bloggers like this: