.::life has begin::.

favor nikah pula

Posted on: March 29, 2009

saya baru balik dari rumah bakal MIL..family saya satu lagi ni mmg gemar buat makan2..dari hari lahir, hari ulang tahun perkahwinan..semua di sambut bersama..meriah..malam ini pula kami sambut hari ulang tahun perkahwinan adik ipar yang merangkap kawan baik saya.. happy anniversary jue & lambok..do’a saya semoga tabah mengharungi kehidupan bersama.. 🙂 sambil² tu sempat juga tgk bekas telur yang siap dihias cantik oleh MIL bersama ipar² saya yang berdedikasi..serta sedara² di sana..tq u olls..saya sayangg semua.. 🙂 lupe pulak nak snap sedas dua bekas telur tu..

ini pula cerita minggu lepas yang sepatutnya keluar minggu lepas juge tapi tak sempat nak cerita..minggu lepas saya keluar dgn bunda.tempat serangan pertama tentulah SSF…bunda saya mmg ada share dgn SSF kot..abes satu kedai dia kenal..bunda beli barang2 untuk buat hantaran..dan juga gift untuk meja VIP..walaupun tak tahu lah sape yang duduk kat meja tu nanti..kemudian mata saya terpandang sesuatu yang comel dan berwarna-warni..ngeee..sesuai sangat ni kalau nak buat wedding gift..tapi bukan untuk reception kot.sbb kalau reception kena beli dlm 1000..oh tidak!tiada bajet sebanyak itu..jadi saya fikir mungkin baik untuk buat nikah favor yang hanya perlu beli dalam 50 sahaja..bunda pun setuju..kena hias sikit2 kat botol tu je..dalam tu pulak nak letak kacang..nenek saya suruh letak kacang botak..hehehe..

img_4613

VIP..lebih kurang begini

botol comel buat nikah favor

botol comel buat nikah favor

langkah seterusnya mencari kain untuk ahli keluarga kami..jadi menghala lah kami ke jakel..maklumlah dapat flyers dari abang bangla depan sogo yang kata ada SALE..mungkin kerana promosi yang hebat dan jualan yang murah jakel dipenuhi orang..sesak sgt..saya tak sanggup nak menempuh itu semua sudahnya pencarian kain ditangguh ke satu masa yang akan ditetapkan kemudian..

wedding ticker dah berubah..dari 3 months ke 2 months..buat semua bakal pengantin JUN 09..selamat membuat persiapan mental dan fizikal..3 bulan terakhir ni adalah masa yang sgt kritikal..pejam celik pejam celik je dah bulan 6 nanti kan..mari sama2 berdoa mudah-mudahan semua berjalan lancar..ngeee…mengerikan..

Advertisements

8 Responses to "favor nikah pula"

ohoo the colorful minijars! fav kite jugak!

🙂 comel kan fizz benda ni?hehe

chantek2…saya maseh x brksmpatan berkunjong ke ssf..mungkin bulan terakher b4 wed.. ihik

tq nurul.. 🙂

salam kenal..
canteknyeeee..
n sgt comel..
brape harga 1 minijar tu ekk??
=D

*i link urs 2 mine k??*

xpe anil..ada masa lagi..boleh jadi gila kalo pegi ssf tu..hehe

salam fyda..minijar tu satu RM2.20 awak..sila sila link..ill link urs too..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

When is my wedding
Wedding Ticker from WhenIsMyWedding.com

.::MNR Wedding Photography::.

%d bloggers like this: