.::life has begin::.

apa?73 hari..

Posted on: April 14, 2009

mari panik setelah tengok wedding ticker di sebelah..huhuhu..lepas baca blog cik anil yang memerlukan kuasa kuda, saya rasa saya perlukan kuasa..kuasa menghalang diri menjadi miss M..malas nye..semua benda pun malas nak buat..final exam pun dah nak dekat..lagi 3 minggu je..hukhuk..

semalam gagahkan juga diri memotong tag yang selamat dipotostat waktu lunch di opis..tapi bila nak mula ikat² dengan reben macam tak jadi pula..entah lah nape..reben tu halus sangat ke? ke kena pakai reben yg lagi lebar baru nampak cantik?tapi dah beli bergelung² reben tu..nnt membazir pula..haishhh..idea nya seperti gamba di bawah..hmm..hari ni nanti nak survey² keliling website lagi..tengok contoh² cane orang lain gantung tag dia kat loliies..idea..idea..marilah datang..

 

lovebirdweddingstationery

*idea nya begini*

jika kamu ada idea..mari luahkan di sini..saya dahului dengan ucapan terima kasih sahabat.. 🙂
Advertisements

15 Responses to "apa?73 hari.."

kamu tau mana nak dapat lolypop macam tu??berapa harga dia??

gantung camtu dh cantik. tp guna la reben yg kontra kaler n besar. baru meriah 😛 rasenye reben 1/2inch dh cukup utk lolipop medium size. kalau yg besar gabak… kena buh 1inch baru chantik. cewah. over plak.

anyway, guna reben satin ke reben kertas? kalau yg kertas tu… ujung die bole racik2 n wat ala2 lentik gitu.

wardah,,,uhukkk…byk gak bride to be akan bg lolipop ni kan..senang…waaa..saya lg 65 hr…haaa….ada 9 kali weekend je…mari kita sama2 nanges!!!

anil : marilah nanges sesame..dah rs mcm takde perasaan dah ni..bagi lollies ni senang skit keje..tp utk budak² je la..gud luck to u anil..

fizz: cewah..lengkap ni nasihat fizz ni..hehe..tq tq..sy try buat 1 inch nye reben..kalo polkadot reben tu cantik gak kn?gune reben satin kot fizz..yg kertas tu takut koyak plak..hehe

misshidden : awk duk mane ye? kalo area KL ni leh beli kt kedai borong gula² kt melawati..byk juga choice dan murah²..48 pcs leh dpt 6 rgt!!murah kan?tapi tak taulah rase dia cemane..kedai tu dkt dpn medan selera taman melawati..nama kedai tu dah lupa la awak..try cari ok..mesti jumpa..

Ya.. exam is commmiiiinnngggg..
Good Luck!!

1 more thing.. HAPPY BELATED BIRTHDAY..
Sorry lambat wish..

sy suka pegang prinsip less is more.

mcm tu je dah cukup manisss! 🙂

sha, i pun dulu ingat nak ikat riben bagai ngan tag
pastu mcm leceh
pastu tak jumpe puncher lubang kecik tu kan

last2 gam sudah TQ tag tu
adik2 ni pun bukan kisah sgt kan…

CANTIK N CUTE LOLIPOP TU? MAHAL TAK FIE?

SGT KREATIF KAMU FIE. CUTE LOLIPOP TU. MAHAL TAK?

marina : tq.. 🙂 jgn lupe study..hehehe

xeea : stuju!!simple lagi comel kan..

dayu : btol!mmg ssh nk cr puncher lobang kecik tu..sy igt nk staple je..abes crite..

nurul : tak kreatif mana oun.. 🙂 ..sy google je sume ni..hehe..tak mahal la nurul..1 pc leh dpt dlm 20 sen mcm tu..ada mcm² shape..

sangat murah…saya akan carik nanti…btw umah saya kat gombak

baik!selamat mencari.. 🙂

dulu2, idea doorgift untuk kanak2 masa saya kahwin pun mcmnilah jugak 🙂

hidd..senang kan begini..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

When is my wedding
Wedding Ticker from WhenIsMyWedding.com

.::MNR Wedding Photography::.

%d bloggers like this: