.::life has begin::.

alahai omak..

Posted on: April 22, 2009

sangat hairan..macam mana emak saya boleh bertukar fikiran sampai 2 3 4 kali tentang sesuatu..mr.moto² cakap perangai mak ni menurun kat saya..*dush*..semua gara² mencari idea untuk door gift yang harus di beri kepada orang dewasa..awal² perancangan dulu konon² nak buat sendiri cupcakes..lepas itu idea cupcakes berkubur setalah melihat cookies yang cantek² tu..ala, saya lupa la nama dia apa..alih² sekarang dah bertukar fikiran pula..hukhuk..alahai omak..nape harus di saratkan kepala anakmu ini?..takpelah, sebagai anak yang ingin mencium wangi nya syurga kelak..saya ikutkan lah..jadi, idea seterusnya nak bagi bahulu yang datang bersama kotak..begini..kotak yang paling kecik tu dalam dia ada 2 biji bahulu..harganya cuma 80 sen..

 

5

* bahulu classiq *

 

tapi hari ini..mak pula tak berkenan dgn design kotak tu..adeh mak..mak cakap..takpe, takpe nanti kita buat bekas sendiri..kita buat macam uncang tu dari kain songket..lagi cantek..kain songket?mak aku ni biar betul..waaaaaaa…nak nanges…pastu lagi 2 bulan tau mak..hukhuk..sempat ke..sempat ke ni?

maka, kita tunggu sajalah resultnya kelak..mcm mana rupa uncang songket tu pun saya tak boleh nak bayangkan..saya yang menurut perintah..do’akan saya kawan²..

Advertisements

15 Responses to "alahai omak.."

huhuh.memang pening layan karenah mak nieh ek?samala.bergado pasal wedding favor ngan mak.last² saye suruh mak saye carik la mane² yg dia kenan and saye bayau jekla.huuuuuuu

intan..geram tapi takleh melawan..sakit betul rasanye..redha je la kn intan..

ikut ajer la kata mak tu…bila lagi..hehhe..
tp biasa la, sbgi mak byk karenahnya..kang x ikut kecil hati pulak..

mak awak excited wardah..xpe…kita ikot jek…hik

wah!! bajet besar ni…kain songket tenun ke fie..heheheheheeh….takpelaa..ikut lah kato omak ekau..nak buek camno..karang ekau dah berlaki..takdo dah nak “omak omak” laie..heheheh

jue : ntahlah songket tenun ke songket cop..haha..yo, ni den ikot la ni ha..sepenuh hati ni..

anil : mak saya mmg sgt2 excited..hihi

ija : ye btol..ikut kan aje..mak kan..mesti nak yg terbaik utk anak dia..sayang la maknenye tu..hehe

luckily my mom byk serah kan keputusan kat tgn i
dia ikut je kata i
tak byk sonegh
dia mmg tak nak peningkan paler sendiri
biar anak dia ni yg pecah kepala

*tp mak2 kan mmg excited
layan kan je

ye la dayu..biarlah die excited kan..hihi

rasanyer paper beg tu lg unik. paper tu sebijik mcm paper beg design time nurul kawin ari tu 🙂 tp…tak per laa fie…kdg2 kena gak dgr idea dr mak bapak kita :).

hihi..mak yong..ye la nurul..dh redha dh ni.. 🙂

slm, hi awak!

baju nikah – mcm sy plak terlebih excited nk kawen pdhal bulan doblas tuh ;p dan baju tu diulang2 pkai+try…hehe…

alahai omak – wedding gift bg baulu – best gak idea tu…tirulh nant bleh? kain songket – mak awak nk bg tetamu ingat kt majlis awak tuh, kot klo pkai paper beg…peratus org nk simpan TERsangat lh kurang…ngeeee…pendapat jek.

slm kenal ye!

stuju..pendapat awk diterima.. 🙂 silalah tiru..ape² yg sy cite kt sini mmg utk info semua bride-to-be..slm kenal utk awk juge!

awk..nak tanyer la..kat mnernak tempah bahulu with dat packaging..nicela..

intan..bahulu tu bleh order kt bahulu classiq..intan try call no ni..019-3554939..kalo nk details dia try seach kt google..harap info ni mbantu.. 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

When is my wedding
Wedding Ticker from WhenIsMyWedding.com

.::MNR Wedding Photography::.

%d bloggers like this: