.::life has begin::.

cepatlah..

Posted on: May 16, 2009

ada sorang kawan saya yang kahwin sehari sebelum saya..dia one of best friend saya masa sekolah menengah..kami lost contact agak lama tapi kira2 setahun lepas kot baru jumpa lepas dia balik dari australia..kami dah plan dengan kawan2 yang lain..nak buat gathering sebelum masing2 bergelar isteri orang..mesti seronok..tak sabar nyee..

baru2 ni dia ada call saya..borak2 biasa..tanya khabar, macam mana persediaan kahwin semua..tidak seghairah macam masa mula2 kami bercerita hal kahwin..kali ini lebih emosi..saya tanya dia,

awak, hows preparation?

hmm..bolehlah..awak?

hmm..same..

serioulsy, rasa tak sabar sgt nak kawen..

huhu..gatal!!

bukan macam tu..hmm penat la awak..

betul la kan..

mungkin pandangan orang lain..eee gatal..tak sabar sangat nak kawen..sedangkan dalam hati bakal pengantin ni..Ya Allah, cepatlah semua ni habis..rasa dah tak tertanggung lagi dah..

emosi dua tiga minggu ni naik turun..stak suke macam ni..sigh~

Advertisements

8 Responses to "cepatlah.."

sebulan je lagi, awak.
tak lama dah.

pasni sibuk pening nak masak apa utk suami tiap hari pulak. heeee

betul la awak…penat sgt nk pk kawen nie.

xeea, kan?tak lame dah kan?nk masak utk suami pun x sabar gak ni..hehehe

ainul..thanx for dropping by..harap² kita semua berjaya!hehe

pk pasal nk kawen mmg pnat. uhuks

saya plak kalo bleh nak lambat2..rase sedey n selfish kot..hehehe

mmg kan…x tertanggong dah derita…mcm2 prkr dan dugaan…penat dah…rase nak kahwin je trus..x yah pk mcm2 dah…

fizz : penat badan..penat otak..huhu

diah: lor, awk nk lambat pulak..hehe

anil : betul!berapa jam je dapat tidur yang berkualiti sbb terlampau byk berfikir..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

When is my wedding
Wedding Ticker from WhenIsMyWedding.com

.::MNR Wedding Photography::.

%d bloggers like this: