.::life has begin::.

puisi 37 hari..ahaha

Posted on: May 20, 2009

lagi 37 hari..

kiri kanan depan belakang dalam opis asyik panggil saya..

ye!saya jawab juga panggilan mereka tapi mata masih menumpu depan pc..

mata saja depan pc..kepala hotak dan hati sudah melayang terawang-awang..

inilah keadaan semenjak sudah mengikat tali pertunangan dengan makhluk tuhan paling comel..

bengong..otak tak centre..cakap merapu tak payah di argue lagi..

orang sekeliling rasa seperti burung-burung berkicauan sahaja

sumpah tak paham kehendak mereka..

lantak korang lah..

 

lagi 37 hari…

kepala sudah berdenyut-denyut..

hormon sudah tak stabil…kalo dulu 8 hari sebulan sudah wajib tak boleh solat..

tapi bulan ini kenapa jadi 4 hari sahaja?tak stabil..tak stabil…

refer dengan personal nurse yang anaknya nama iqbal sangat tough..

rupe²nya memang begitu..emosi yang tak stabil akan mengganggu hormon..

ooo patotlah begitu..

 

lagi 37 hari…

makhluk tuhan itu tanya saya.mengapa makin dekat makin rindu tak dapat di tampung?

uuu comel..comel…

 

Advertisements

13 Responses to "puisi 37 hari..ahaha"

heheeheh
smua otak dah mcm mereng
keje sudah amat tidak fokus *cuti je lah kan*
dtg keje buat syarat je

isskk..parah ni

rindu toksah cakap lah..nasib baik iman masih kukuh di dada
kalau tak????
hahaahahahah

ahaha..dayu kamu dah patut cuti..rileks di rumah menghitung hari..

wardah, saye pulak period datang lambat..cmne tu?huuuu..ni smua sbb hormon tak stable pikir pasal kawen.ihkhihkhkhih..sabar ye wardah..37 hari sajeee lagi..hihihi

intan, haaa same la tu sbb hormon tak stabil…ehehehe

masenye akan tibe jgk….
nape plak aku jd lebih excited nie??
em xsaba sebenarnye ko kan!

wah..dah tak saba yer..mesti gerun kan..hehehe

diah..tak sabar dan gerun juge terasa..uhuhu

ains cute.. :p ko pon same kan?alalala ngaku je lah..

hehehe, comel je ayat last tu 😀 Hitung jgn tak hitung..bile dah lepas waktunya..rasa rinduuu sgt majlis kita tu nanti

hehehe sabar fie….menghitung hari….tp sabar ye 🙂

kelako lah awak ni wardah…hehehehee…sabaq2…

hanie : ye kan?..mesti sgt rindu majlis tu nnt..

nurul : mama nurul..hihi..tgh byk² besabar la ni..

anil : lor, kelako ke?hihi..nmpk mcm x sabar sgt eh sy anil? *malu*

comel ke!!gediut je aku nengok…hahahah~

jueanna : 😛

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

When is my wedding
Wedding Ticker from WhenIsMyWedding.com

.::MNR Wedding Photography::.

%d bloggers like this: