.::life has begin::.

update secara rawak..

Posted on: June 8, 2009

kenapa? kenapa dah berubah menjadi 17 hari ni? oh! mase tu kan sentiasa berjalan..mane mungkin sanggup menunggu awak yang terkapai-kapai mengerjakan hal-hal kahwin ni wardah…

bulai julai nanti byk yang berubah pada diri ini..jangan kan status diri saja yang berubah, di tempat kerja pun ada perubahan yang agak besar..ye, saya bakal bertukar unit..gila arh..macam mana nak menunjukkan tahap kecekapan di unit baru nanti jika lapor diri pada 1 julai yakni hari saya bercuti kahwin? harap mereka faham lah.. oh! akan di rasuah mereka dengan kad kahwin saya nanti..hahaha..~~

 

tinggal lagi 17 hari..tapi butik perantin itu masih belum memanggil saya mem’fitting’ baju lagi..mungkin minggu depan kot..mari sedapkan hati sendiri..veil untuk nikah juga saya masih belum cari..niat di hati nak sewa saje dengan butik perantin..akan diusahakan kemudian..kemudian tu bile haa?tak sedar ke dah lagi 17 hari ni..*marah diri sendiri*……..

 

door gift pula dalam proses make-up kasik cun meletup sikit..sikit je tak banyak..tak mampu make-up banyak²..simple itu tetap menawan kan?..gambar door gift? nanti akan upload semua..sekarang kt opish..susah mahu upload pics.orang belakang² nampak..nanti di tuduh main blog pule..huhu..

 

kad-kad kahwin sedang dalam proses penghantaran..menanti masa untuk di poskan..alamat sedara² & rakan² jauh pun belum habis di tulis..yang dekat apetah lagi..maafkan saya, saya memang agak slow sedikit..

 

oh! yang ini paling best..sabtu minggu lepas telah di kidnap oleh rakan² seperjuangan sewaktu sekolah menengah dahulu..kidnap ke? tapi pandai tumpang orang pergi sampai News KTV kat Plaza Imbi sane..ahaha..aktiviti kami? karaoke dengan bulu² berkaler pink..ahaha..terima kasih sahabat² ku..it was fun and i had a blast evening ever! jom buat lagi nak?ahaha…

 

sebelum berpisah..saya ingin mengucapkan tahniah kepada :

amy-wan, myhiddenstories , dayu, dytia

 

dan semua yang telah melansungkan perkahwinan baru-baru ini..selamat menempuh alam baru sebagai isteri pula.. 🙂

Advertisements

6 Responses to "update secara rawak.."

ouh….chaiyok2 wardah…hikhik…mari sesama brtungkus lumus

oh anil..chaiyok utk kamu juge..takut tak anil? ngeeee

wardah, tq for the wish
hidup berdua mmg seronok dan jugak akan berlaku anjakan paradigma tahap maksima
but, we will surely enjoy it

lagi 17 hari..dan masih belum fitting
itu biasa tu
bridal malas nak fitting awal2
mcm i, 4 ari seblum baru fitting..
anyway..gud luck girl

dulukan apa yang penting..urusan perjalanan majlis tu penting
jgn sampai ada pihak yg terasa hati smua
buat pening paler je lepas majlis nanti

dayu, tq atas nasihat dayu..
terharunyeee…sgt bergune utk sy pasnih..

wardah – thankyou… 😀 pasal fitting tu, you have to call them, better than wait diorang call, confirm date fitting. Jangan buat last minute. I did mine 1 week before itupun kena buat 2nd fitting. Buat last minute — haru karang kalau tetiba tak jadi macam yang kita nak..

*hugs*

thanks dytia..i akan gegar akak bridal tu malam karang..ahaha..kasi gegarrr!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

When is my wedding
Wedding Ticker from WhenIsMyWedding.com

.::MNR Wedding Photography::.

%d bloggers like this: