.::life has begin::.

sembilan..

Posted on: June 17, 2009

angka tu makin sikit..takde sikit pun kasihan kan saya..huhuhu..

Alhamdulillah, so far persiapan menuju 26 Jun itu semakin banyak yang telah disempurnakan..senarai perkara harus buat dalam buku-nota-kahwin juga semakin banyak yang telah di potong yang bermakna dah siap! saya sgt lega..

cuma..

ada lagi beberapa perkara yang masih dalam proses..yang ini macam on-going process la..lor, dah macam cakap soal kerja saje pule..

 

*  door gift – ada lagi sikit nak bubuh reben

*  kek – percaya tak? baru minggu lepas saya order..kalut

*  kad jemputan – percaya juga tak? belum habis edar..

*  veil nikah – baru nak survey²..ngeeee

 

hmm..tu je kot..dan jadual untuk hujung minggu ini hingga ke 26 Jun adalah sangat padat..bile mahu pergi memanjakan diri ni? nampak gaya macam takda je..manjakanlah diri sendiri kat rumah saje..

sekarang kalau sesiapa tanya saya..

“apa perasaan dah nak dekat ni?”

saya sudah boleh jawab…

“excited”

sebab excited..tempekkan muka diri sendiri dan tunang..lalalalalala…

 

run_away1

Advertisements

4 Responses to "sembilan.."

wahhh fie nak kawin bulan nie ke? di mana? kalu dekat boleh pergi kan tp tak dpt jemputan. anyway congrats tau.

nurul..ala, jgn lah begitu..malu nk open invitation.. 🙂 fie buat kt dewan sentul perdana..nnt fie emailkan kad ok..datang tau tau tau..

wah..berdebar2 tak..cepat betol masa berlalu..saya doakan semuanya berjln lancar n jgn stress2 k..any tips sila ajar after dh selesai majlis ye..hehe..congrats!

diah…mak sy yg telebih-lebih bedebarnye..sy rileks je..cis, belagak pule..tq diah!!lps majlis nnt saya share tips ok..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

When is my wedding
Wedding Ticker from WhenIsMyWedding.com

.::MNR Wedding Photography::.

%d bloggers like this: