.::life has begin::.

bila rasa gembira..tepuk tangan!

Posted on: July 14, 2009

salam semua..

seronok sangat baca blog kawan² yang dah selamat semuanya..Alhamdulillah..TAHNIAH!!

semuanya rata² berpuas hati dengan semua perancangan masing²..kalau ada yang tak puas hati pun mungkin secalit je kot..tapi semuanya hilang lepas tengok muka suami kan?.. *wink wink*

sangat susah untuk tak sebut nama suami dlm blog rupenye..bertuah la laki kita masing² ..

hari ini membawa thumb drive ke opis..walaupun meja penuh dengan bil² yang memerlukan perhatian..tapi macam nampak tak nampak je semua tu..hihi..tetap nak upload sikit pics..masih bukan official pictures tapi saya suka semua ini..

silakan..

saya sukak kek ini. kek cinta penuh kasih sayang adalah di tempah daripada dill-cakes . saya sangat berkenan dengan design kek ini yang dijumpai di internet lalu email kan kepada dill-cakes. minta mereka quote harga untuk kek tersebut sahaja tanpa dekorasinya. dan dekorasi bunga segar adalah gorgeously done by Chantekmoleq..

 

cake

 

kemudian..

ada juga hantaran kepada belahan jiwa seperti di bawah..juga adalah gorgeously done by Chantekmoleq..warna tema hantaran adalah silver purple..

bila di tanya kepada mak saya, mengapakah ada bola² disko ni mak oi? jawab nya ialah..sebab ko suka karaoke!! apekah?..manakala sireh junjung adalah hadiah daripada Emamin Enterprise..tq!

 

hantaran1

 

ini pula hantaran daripada belahan jiwa kepada cinta hatinya…wuhuuuu …adalah gorgeously done (lagi sekali) by ibu mertuaku! ..tq mak..

 

hantaran2

 

hmmm..adalah sangat rindu persiapan perkahwinan ini semua..kini giliran kamu yang lain pula..ber pening-pening memikirkan yang terbaik untuk majlis masing-masing..apa pun yang paling penting ialah kegembiraan kamu..silalah membuat yang terbaik dan termampu..mesti hati akan terasa sangat puas dan bersyukur yang tidak terperi..

 

good luck to all all bride-to-be yang masih dalam persiapan..mmmuahhhss..

 

us_3

 

us_1

* edited by mr. ayemo himself..again.. 🙂

Advertisements

12 Responses to "bila rasa gembira..tepuk tangan!"

hai fie…gembira sungguh bukan? best kan sudah ada suami? 🙂 official photographer fie sapa fie? cantik gmbr2 w/p bukan dr official. tak sabar nak tgk gmbr dr official fie.

tahniah…sangat suka dgn cake kamu itu…nti upload gambar lagi yer.. 🙂

nurul : sgt gembira..Alhamdulillah..official photog adalah kwn² mr.ayemo juge..kami amek shoot n burn saje..editing n printing sdiri..nnt fie upload ok..

ija : tq awak! cake tu juge sgt sedap..nnt ade gamba lg sy upload ok..awak bile ni ija?..

kalo rasa xpuas hati ngan majlis kawin leh kawin lg sekali x?hehe…but of course to the same man la kan.really heart ur pictures.lawa..n u too.

wahh sgt cantik hantaran2 mu 😀 Seronok kan dah kawen? skrang tgk org lain plak buat persiapan…tp kite yg dah lepas ni, rinduuuu sgt waktu itu 😦

ezarn : oh boleh saje..buat la time celebrate 1st anniversary ke kan..hehe..tq ezarn!

hanie : tq awak..itulah, sgt rindu..kalo dulu sabtu ahad je penuh aktiviti..sekarang penuh juge sbb kena layan suami.. 🙂

salam..

kak bg izin roy terjah blog akk ni erk..enjoy la..

majlis walimah akk mmg perfect..seronoknye..hntaran..baju nikah..kek..sume sweet je..

akk pon terjah la blog saya klu sudi erk utk bg pdapat n comment..roy pon nk kawen tp thun dpnla..skrg baru nk mulakan misi..

ape pon tahniah erk..

roy..boleh saje..thanks sudi bc blog akak..teehee..tp blog awak ape eh? good luck ok awak.. 🙂

cnthek je hantarannn

wardahhh..awak mmg cnthekkkkk lahhhh!!!! untung suamii..hehehe

amacam…sonok x???hik…saya slalu kena ayat tu..hampehhh! ;P~

puan anil.. 🙂

tq! awak pon sgt santek tau..mmg slalu org tnya camtu..sy jawab je ” hmmm seronok sgt” ..dgn muke² sekali..ehehe

cantikla awak..nak lg gambaaa..hehe..

hihi..diah itu saje yg ada setakat ni..tipu ah, awk lagi santek..nk dkt dh ni kn?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

When is my wedding
Wedding Ticker from WhenIsMyWedding.com

.::MNR Wedding Photography::.

%d bloggers like this: