.::life has begin::.

perubahan selepas kahwin:fizikal?

Posted on: August 7, 2009

topik hot fm pagi ini seperti di atas..

saya seperti nama yang tertera, walaupun baru sebulan beberapa hari berkahwin tetap merasa perubahan pada diri kami suami isteri..

tak lain tak bukan..perubahan fizikal..hahahaha..

kerana…walau sudah gedemps masing² masih lagi menerima jemputan dari sifu Ahmad Fairus boss myphotographer..jemputan sebagai model untuk kelas fotografi beliau..saya malu!!sebab sudah sangat gedemps..dan beliau pun perasan akan perubahan saya..pasnih confirm..tak kan mau nye die amek saya dan mr.pablo ayemo lagi..

apepun..terima kasih kerana sudi jemput kami..membelah bukit bukau..amatlah penat..sudah lah tak teragak² memakai high heels..bile sudah penat redah pule dgn crocs..sgt selesa!!balik rumah, sakit pinggang..dan esok nye..MC!!parah..nak sgt jd model..amek lah kau!!

gambar di songlap dari mereka² seperti nama di bawah..arigato semua..

 

3767564057_8acb16793e

*ini dari puan BUNGA..peserta bengkel*

3760583999_53958968dd

* hakmilik nazrulsyam *

3773823330_84a0ce50e5

* abg sirreh from silverpicture punya keje *

 

kesimpulan kepada topik hot fm pagi tadi..apa pun perubahan pada diri suami isteri itu, silalah terima dengan redha..ingat akad nikah tu..ingat!!ahahaha..tak kira fizikal die berubah bagaimanapun..silalah redha..*wink kt mr.ayemo* ahaha..

* motif ambil gambar secara duduk adalah bagi mengelakkan dari ternampak drumstick.. :p

 

Advertisements

4 Responses to "perubahan selepas kahwin:fizikal?"

best nyer ada photoshoot lagi mcm nie….suka sgt saya bergmbr. kalu ada org offer photoshoot org pregnant kan?

🙂 ..nurul, kalo ada nnt fie suggest kan nurul ok!

hahaha..haroslah kan..selepas kwen m=naik bdn semuanya…hehehe….asek masak dan hati senang…

yelah anil..makin menjadi-kenaikan ni..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

When is my wedding
Wedding Ticker from WhenIsMyWedding.com

.::MNR Wedding Photography::.

%d bloggers like this: