.::life has begin::.

kena lagi!

Posted on: September 10, 2009

tadi dalam perjalanan ke tempat kerja, seperti biasa dengar hot fm..topik hot chat pagi ini ialah kejadian 09.09.09..pendengar boleh call dan cerita apa pengalaman istimewa mereka semalam..memandangkan semalam tarikhnya sangat cantik dan sekali seumur hidup..

ok..saya pun ada cerita istimewa juga..tapi memandangkan tak berani dan malu serta segan melampau-lampau nak call hot fm, jadi cerita sajalah di blog..hihi..

semalam suami ambil pulang kerja awal (jarang dapat pulang awal…selalunya dia kerja lebih masa) hati ni gembira memang tak boleh nak kata lagi dah..dapat call saja terus kemas-kemas dan excited naik kereta..duduk-duduk je mulut dah mula bercerita kejadian-kejadian yang berlaku sepanjang satu hari di office..tengah² excited tu, terkesima sekejap..

“aik, asal lalu jalan ni..ni bukan jalan balik rumah”  tanya isteri..

tanpa memandang isterinya, suami jawab “pergi rumah amin..dia mintak tolong tengok kan pc dia”

ok…dalam hati sudah ada rasa tak berapa best! tapi masih diam dan mula dah macam start nak muncung²..pelik!asal suami macam tak rasa bersalah buat plan tak bagitau isteri ni?..takpe, takpe..

lagi pelik bila dia lalu jalan yang takda kene mengena nak pergi rumah cousin dia itu..ini sudah musykil..

“nak pergi mana sebenarnya ni” isteri dia dah mula buat soal siasat..

tapi mula tersenyum dan gelak sorang² bila masuk jalan ampang dan nampak great eastern mall di depan mata..tettttt!!saya kena tipu dengan suami…rupanya agenda beliau nak buat surprise untuk isteri..hihi..

kami berbuka di Cozy House Great Eastern Mall..restoran ni bersejarah..Ramadhan tahun lepas, kami berbuka bersama di sini..langkah pertama yang akhirnya membawa kami ke jinjang pelamin..surprise semalam kiranya menyambut ulangtahun pertama perkenalan kami..saya sangat gembira walaupun kena gelak sebab banyak kali tertipu.

pesanan untuk suami : takpe, takpe..ada ubi ada batas, jangan sampai satu hari nanti awak dapat panggilan hangit!!hehehe

Advertisements

4 Responses to "kena lagi!"

pandainya suami fie berlakon wat suprise 🙂

::so sweet..knapa tunang i x mcm hubby u..:(..::

alalalalalalala…chomelnyee…sweettt….

dpt seprise…yay!!!

nurul : beliau mmg “drama king”..hihi

syanaim : alala,its ok..lain org lain caranya.. 🙂

anil : suke sgt!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

When is my wedding
Wedding Ticker from WhenIsMyWedding.com

.::MNR Wedding Photography::.

%d bloggers like this: