.::life has begin::.

hampir sudah..

Posted on: September 17, 2009

benci ah kena tinggal sorang² di rumah..tak suka!!tapi tak mengapalah, demi ‘so far so good’ isteri relakan suami nya keluar sekejap..

benci lagi ah..kenapa tinggal 3 hari saja lagi nak beraya kena buat kerja semua segala macam lagi? mood dah tarak ni..dah teringat ingat kampung halaman nun jauh di mata..ahahaha jauh sangat la gombak ngan setapak tu..ni apsal semua klinik nak tutup di hari raya? kena bagi email kat semua staff pula Pemberitahuan : Klinik-klinik Tutup..kalau sakit sila terus menuju ke hospital..atau klinik setia! ahahaha, benci..

ok, kenapa entry hari ni macam ni?..

 

cerita plan beraya suami-isteri

 

cuti pun tak lama memandangkan suami isteri dua² pun orang “Kolumpo”..takda istilah gaduh nak raya kat mana dulu..selang sejam pun boleh lari² balik rumah mak masing²..nenek, makcik, sedara mara semua pun satu kampung..senang keje!!tak dinafikan pertama kali nak beraya sebagai isteri orang ni perasaannya lain macam..teruja, terharu, gumbira, sedih semua pun ada..tak sabar nak cium tangan suami di pagi hari raya..nak mintak ampun sebab selalu je melawan cakap dia, degil betul ni..pastu nak paksa dia bagi duit raya kat saya!!hihihi…

raya kedua maybe balik kuala selangor..tempat jatuh lagi kan di kenang, inikan pula tempat main kejar² ngan angsa, kutip buah koko dan naik basikal tua..tskk, sedey..

raya ketiga dan keempat, tiada perancangan..mungkin beraya di rumah rakan² serta sedara mara berdekatan..besar kemungkinan rumah puan ajeni mama iqbal..mak dia masak mihun sup sedap!

raya kelima dan enam..KERJA!! *__*

hujung minggu sabtu dan ahad Insya’Allah bergerak gerak khas ke Grik..ini kampung FIL..buat pertama kali akan menjejak kaki ke sana..teruja!

plan untuk seminggu dulu..raya² minggu seterusnya belum tau lagi..

dengan ini, di kesempatan ini saya mahu mengucapkan..

“Salam Aidilfitri buat semua..maaf zahir dan batin”

mudah-mudahan amalan dalam bulan Ramadhan diberkati, mudah-mudahan Allah panjangkan usia bertemu Ramadhan tahun depan..Insya’Allah.. 

 

salam sayang,

wifey mr.pablo..

 

eh, belum nk signing off..nak tempek gambar sat..

ini iftar terkahir di luar..bersama bff..dan juga hubby memasing..sedikit menyeringai sebab terlampau happy..

IMG 040edtd

*the wifey and mummy-to-be*

IMG 044edtd

*the husband and papa-to-be*

ok, sekarang nak signing off..ini siries!..tata..

 

salam mesra,

wifey mr. pablo

 

Advertisements

4 Responses to "hampir sudah.."

selamat hari raya fie 🙂

selamat hari raya juga nurul.. 🙂

wardah..selamt hari raya…maaf zahir batin ya

selamat hari raya kembali….
myself sampai skrg pon hutang entry raya. ahahahaha!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

When is my wedding
Wedding Ticker from WhenIsMyWedding.com

.::MNR Wedding Photography::.

Bob & Izzy

Bob & Izzy

More Photos
%d bloggers like this: