.::life has begin::.

ya ampun..berserabut sudah ini blog..

Posted on: December 30, 2009

diam tak diam dah almost 3 bulan blog tidak dapat di hapdet..entah kenapa, padahal nya internet connection sentiasa ada sahaja..takde pon ada masalah..kat rumah, kat opis semua pun boleh access..hari-hari pon sibuk terjah blog-blog lain..takda masalah pun..jadi apa masalah sebenarnya?

hahaha..entah lah tak tau..tapi kadang² pernah juga terpikir..apa motifnya buat blog ini? nak buat blog yang bermanfaat macam contoh reviews on produk ke, bagi personal view on some issues..food blogger best juga ye..tak mengapalah, berbalik kepada niat mula² sign up kt wordpress ini..blogging sebab minat nak tulis apa ada dalam hati..tawakal saja supaya dijauhkan daripada orang yang dengki sakit hati dengan hidup orang lain..bak kata Horatio..

“u did your job..let see how i do mine” lebih kurang begitulah ayat dia saya tak ingat..haha..macam takde kene mengena saje.. 

baiklah..move on..

hari-hari saya sekarang sangat indah..i am blessed with loving husband and family..di tambah-tambah dengan kehadiran nephews..perhatikan ade S dibelakang nephew maknanya ramai sudah nephew saya..

pertama ialah Afiq Harris Saifuddin..beliau ini budak handsome..ye, dia handsome..tiap kali balik lepas berjumpa beliau akan jadi rindu-rinduan..sekarang dia sudah pandai ketawa menggelegak macam sampai tersedak-sedak sebab kelakar sangat ke hape..setiap hujung minggu pun akan paksa mak dia berjumpa di mana² atau paksa mak dia buka rumah sebab kami nak datang tengok Afiq..

kedua ialah Aaron Ridzky..ini anak buah sebelah suami..Aaron adalah sangat dekat dengan saya..maksudnya, mummy Aaron itu best friend dan juga biras saya..hari² kami akan lepak bersama dan kdg2 akan merasa tendangan2 Aaron di perut mummy nye..hari² Aaron dengar suara saya dan aunties dia yang lain bising2 dengan mummy dia..saya harap Aaron akan terus ingat suara² kami..

ayah saya sudah berumur 57 tahun pada 2 Dis yang lalu..tahun ini best kerana ayah dapat celebrate dengan cucu dan sudah bergelar atok! boleh nampak ayah sgt happy..do’a saya selalu untuk ayah supaya beliau sentiasa sihat, bahagia di samping kami semua..sentiasa dirahmati Allah, umur yang berkat..i love u very strong ayah..thanks for everything..rasanya macam tak boleh nak list dekat sini semua pengorbanan beliau..kalo list sudah pasti air mata berjurai-jurai..ini pon dah rasa nak terkeluar, ku tahan jebat!!

ok baik stop..dah touching sangat..

afiq with atok n nenek

 

aaron ridzky with mummy!! *credit to mnr photography for the pic*

banyak yang saya dah ketinggalan..kelahiran puteri nurul dan rakan² bloggers yang dah selamat berumah tangga..tahniah ye semua..

may Allah bless us all..

Advertisements

4 Responses to "ya ampun..berserabut sudah ini blog.."

lama tak update blog fie…

wardah blom berisi lg ke? hehe

yelah nurul..lame kan x update..insyaAllah pasni rajin2 kan diri..hehe

anil..awak mcm mane?hehehe..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

When is my wedding
Wedding Ticker from WhenIsMyWedding.com

.::MNR Wedding Photography::.

Bob & Izzy

Bob & Izzy

More Photos
%d bloggers like this: