.::life has begin::.

penyelamat awning shawl..

Posted on: January 6, 2010

ini produk review..cuba mempelbagaikan isi kandung blog..kah kah..loser!

baiklah..hari ini produk pertama ialah KIWI KLEEN-IRON STARCH..ketahuan tentang produk ini pon daripada en.google juga..

satu hari berfikir, rasa teringin sangat memakai shawl macam anak² remaja zaman sekarang pakai..rasa sangat menawan..apatah lagi bila shawl mereka berkaler riang..kaler lollipop ada, rainbow ada..abstrak yg hot pon ada..kelihatan sangat mulus di kepala mereka, cantik terbentuk..macam mana eh diorang pakai? macam tak ada apa² masalah awning penyek pun? kenapa saya pakai tak jadi macam tu eh? ok, ini masalah peribadi..jadi, dengan harapan yang tinggi men google cara-cara bentuk shawl..dan google selalu tidak menghampakan saya..

tadaaaa…penemuan kepada masalah awning shawl penyet ke penyek? mana² yang selesa..

terdapat dalam dua haruman..regular dan lemon..saya pilih lemon sebab ia menjadikan kain yang digosok ber bau segar..oh, lupa bagitau yang spray bukan hanya untuk shawl malahan baju kemeja suami atau baju sutera batik hari khamis pon boleh ye..jadi tak perlu susah² sejuk kan dalam freezer lagi ye linda.. :p , balik kepada tajuk..saya dah beli dah hasilnya sangat menakjubkan..dengan harga RM7.90 anda pasti berpuas hati dengan bentuk awning shawl anda selepas ini..

cara kegunaan: spray pada bahagian awning sahaja kemudian gosok..mudah kan? dan ini lah hasil nya..

tak secantik anak² remaja yang lain pakai lagi..ini baru permulaan..fisrt timer, bagilah kelonggaran sikit..dah otai nanti boleh tunjuk close up..hihi

oh ye,yang paling belakang adalah tuan punya kata²..click image to enlarge..tak perlulah, malu pula..haha..

selamat mencuba..

Advertisements

1 Response to "penyelamat awning shawl.."

mana aku time ni arr?aku musykil!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

When is my wedding
Wedding Ticker from WhenIsMyWedding.com

.::MNR Wedding Photography::.

Bob & Izzy

Bob & Izzy

More Photos
%d bloggers like this: