.::life has begin::.

Posts Tagged ‘review

ini produk review..cuba mempelbagaikan isi kandung blog..kah kah..loser!

baiklah..hari ini produk pertama ialah KIWI KLEEN-IRON STARCH..ketahuan tentang produk ini pon daripada en.google juga..

satu hari berfikir, rasa teringin sangat memakai shawl macam anak² remaja zaman sekarang pakai..rasa sangat menawan..apatah lagi bila shawl mereka berkaler riang..kaler lollipop ada, rainbow ada..abstrak yg hot pon ada..kelihatan sangat mulus di kepala mereka, cantik terbentuk..macam mana eh diorang pakai? macam tak ada apa² masalah awning penyek pun? kenapa saya pakai tak jadi macam tu eh? ok, ini masalah peribadi..jadi, dengan harapan yang tinggi men google cara-cara bentuk shawl..dan google selalu tidak menghampakan saya..

tadaaaa…penemuan kepada masalah awning shawl penyet ke penyek? mana² yang selesa..

terdapat dalam dua haruman..regular dan lemon..saya pilih lemon sebab ia menjadikan kain yang digosok ber bau segar..oh, lupa bagitau yang spray bukan hanya untuk shawl malahan baju kemeja suami atau baju sutera batik hari khamis pon boleh ye..jadi tak perlu susah² sejuk kan dalam freezer lagi ye linda.. :p , balik kepada tajuk..saya dah beli dah hasilnya sangat menakjubkan..dengan harga RM7.90 anda pasti berpuas hati dengan bentuk awning shawl anda selepas ini..

cara kegunaan: spray pada bahagian awning sahaja kemudian gosok..mudah kan? dan ini lah hasil nya..

tak secantik anak² remaja yang lain pakai lagi..ini baru permulaan..fisrt timer, bagilah kelonggaran sikit..dah otai nanti boleh tunjuk close up..hihi

oh ye,yang paling belakang adalah tuan punya kata²..click image to enlarge..tak perlulah, malu pula..haha..

selamat mencuba..

Advertisements

When is my wedding
Wedding Ticker from WhenIsMyWedding.com

.::MNR Wedding Photography::.